» Mon Mar 28, 2011 10:46 pm
Please Read Cevat YERLI
Sn. YERLI;
Ilk once soze suradan baslamak istiyorum tam Turkler birseyler yapiyor derken ( Crysis ve Crysis Warhead ) bu crysis 2 de olan buyuk hatanin nasil halen duzeltilmedigini anlamak mumkun degil, tum oyunlarinizi orginal aldim ilk iki oyununuza verdigim paraya helal olsun ama bu son olarak aldigim crysis 2 ye verdigim parayi helal etmiyorum sebebi ise beni boyle bir oyun oynamaktan soguttugunuz icin isik efektlerinde problemleriniz var golgelendirmenizde de sorunlar var heleki o isik patlamalari yuzunden gozlerim agridi ve dun itibari ile orginal ne kadar crysis varsa elimde dvd leri kutulari dahil kirdim attim. Bu bir nvidia kart satma teknigi ise cok yanlis ben sizin oyununuz icin kalkipta 1450 dolarlik ekran kartimi degistirmem bundan sonra da zaten deseniz ki dunya da boyle bir oyun daha olmayacak ben yine de sizin oyununuzu alip bilgisayarima yuklemem cunku yapilan bu hata halen duzeltilmedi benim gibi 1000 lerce crysis 2 alipta oynamak isteyen insanlari madur ettiniz oyun cikali ne kadar zaman oldu halen sizden bir duzeltmeyi gectim bir aciklama dahil gelmedi. Kaldi ki oyunun betasinda bu sorun vardi ama siz yine de bu sekilde oyunu piyasaya cikartmayi uygun gormussunuz bu nasil bir mantik nasil bir satis politikasi anlam vermedim.
Sayin Cevat YERLI size bunlari yazmak yerine cok iyi ovguler yazmak isterdim ama olmadi icinden gelmedi Turk olmanizdan dolayi ovunuyorum ancak lutfen bu soruna bir an once cozul bulmazsaniz bir daha ki oyununuz ayni GOTHIC III gibi bir facia olacak ....
Lutfen herkes contact@crytek.com,press@crytek.com,cryengine@crytek.com,jobs@crytek.com,community@crytek.business@crytek.com mail adreslerine mail atsin cunku yapilan bu olay cok yanlis halen resmi bir aciklama bile yok ....