CRYSIS 2 BIG BUG!.. Video

Post » Tue Mar 29, 2011 9:00 am

Fullscreen Light Problem
Windows mode normale

Video 1080P:
Dan Scott

Post » Tue Mar 29, 2011 12:32 am

So whats wrong with it?
TIhIsmc L Griot

Post » Tue Mar 29, 2011 4:08 am

So whats wrong with it?

are u on crack?

on topic : try renaming crysis2.exe to bioshock.exe
Mizz.Jayy

Post » Tue Mar 29, 2011 4:43 am

strange...
I think it's like a random bug. Does it happen to you every time? I've never seen it.
Manuela Ribeiro Pereira

Post » Mon Mar 28, 2011 7:29 pm

Orjinal Game
ZzZz

Post » Tue Mar 29, 2011 11:22 am

Güncel :)
Emily Graham

Post » Mon Mar 28, 2011 7:34 pm

Ben de bugun aldim yeni ama eve geldim bu hatayi gorunce oyundan sogudum Cevat YERLI kardeslerin boyle bir hata yaptiklarina inanmak istemiyorum biran once bir patch ile lighting effect ve shadow efektlerini duzeltmeleri gerekiyor. Bir de bir sorum olacak bu CRYSIS ilkinde gelismis ayarlar vardi grafik ayarlarinda bunda onu goremedim varda mi goremedim yada yok mu ? Tesekkurler ...

Bu tarz bir hatanin bu kadar buyumeden kapatilmasi lazimdi. Biraz daha uzarsa bu hatanin kapatilmasi Crysis 2 ayni Gothic III teki gerilemeyi yasayabilir. Gothic III te bildiginiz gibi inanilmaz hatalar ile doluydu ve sonraki oyununu alanlarin sayisi yari yariya dusmustu hem pirestij hemde maddi kayip Cevat YERLI nin bir an once bu ise el atmasi gerekiyor. Kaldi ki biz nvdia kartlari destekliyoruz demekle olmuyor bu isler. Bir anda donersin tepetaklak .
Mimi BC

Post » Mon Mar 28, 2011 11:40 pm

Bu gün orjinal oyun ald?m ama malesef hayal k?r?l??? ayn? sorunu bende ya?ad?m. Bu sorunun ??zümü nas?l?
Devin Sluis

Post » Tue Mar 29, 2011 12:12 am

Crytek sana bu oyun icin verdigim para haram olsun bu kadar buyuk bir hatayi halen nasil oluyorda duzeltmiyorsun bu nasil bir sey anlamiyorum nvidia kartlar icin satis stretijisi ise sizin kafaniza senin oyunun icin 1450 dolarlik kartimimi degistirecem bir daha senin oyununu orginal alanin bu kadar dellendirdin beni sinirden orginal dvd kutu ne varsa kirdim hadi kolay gele ...
Adrian Morales

Post » Mon Mar 28, 2011 10:46 pm

Please Read Cevat YERLI

Sn. YERLI;

Ilk once soze suradan baslamak istiyorum tam Turkler birseyler yapiyor derken ( Crysis ve Crysis Warhead ) bu crysis 2 de olan buyuk hatanin nasil halen duzeltilmedigini anlamak mumkun degil, tum oyunlarinizi orginal aldim ilk iki oyununuza verdigim paraya helal olsun ama bu son olarak aldigim crysis 2 ye verdigim parayi helal etmiyorum sebebi ise beni boyle bir oyun oynamaktan soguttugunuz icin isik efektlerinde problemleriniz var golgelendirmenizde de sorunlar var heleki o isik patlamalari yuzunden gozlerim agridi ve dun itibari ile orginal ne kadar crysis varsa elimde dvd leri kutulari dahil kirdim attim. Bu bir nvidia kart satma teknigi ise cok yanlis ben sizin oyununuz icin kalkipta 1450 dolarlik ekran kartimi degistirmem bundan sonra da zaten deseniz ki dunya da boyle bir oyun daha olmayacak ben yine de sizin oyununuzu alip bilgisayarima yuklemem cunku yapilan bu hata halen duzeltilmedi benim gibi 1000 lerce crysis 2 alipta oynamak isteyen insanlari madur ettiniz oyun cikali ne kadar zaman oldu halen sizden bir duzeltmeyi gectim bir aciklama dahil gelmedi. Kaldi ki oyunun betasinda bu sorun vardi ama siz yine de bu sekilde oyunu piyasaya cikartmayi uygun gormussunuz bu nasil bir mantik nasil bir satis politikasi anlam vermedim.

Sayin Cevat YERLI size bunlari yazmak yerine cok iyi ovguler yazmak isterdim ama olmadi icinden gelmedi Turk olmanizdan dolayi ovunuyorum ancak lutfen bu soruna bir an once cozul bulmazsaniz bir daha ki oyununuz ayni GOTHIC III gibi bir facia olacak ....

Lutfen herkes contact@crytek.com,press@crytek.com,cryengine@crytek.com,jobs@crytek.com,community@crytek.business@crytek.com mail adreslerine mail atsin cunku yapilan bu olay cok yanlis halen resmi bir aciklama bile yok ....
Anna Beattie

Post » Tue Mar 29, 2011 5:14 am

Bidaha orjinal morjinal umrumda omaz yok destek olsun türkceye falan .... Giderim en ucuz hangisiyse ordan al?r?m biz atiye destek vermiyoruz demekle olmaz bu isler. Haram olsun verdigim para .ilk ??kt??? zaman bu sorunlar? direk halletmeleri laz?m millet b? heveste al?yor oyunu ... Sen 3 hafta sonra sorunu halletsen ne olucak .isterse babam yaps?n oyunu daha denemden orjinal almam
Charlotte X

Post » Tue Mar 29, 2011 4:30 am

LE ENGRISH PREEZ
Naomi Lastname

Post » Tue Mar 29, 2011 6:29 am

Merhabalar update 1.2 geldi ama sorun halen devam ediyor. Bu soruna bir cozumu yok herhalde crytek in

Bir de;

Sorun 12:
ATI Crossfire ba?lant?m var, oyunda sürekli bir parlakl?k s?z konusu, ne yapmam laz?m?

??züm:
Bunun i?in ge?i?i ??zümler üretilmi?tir.
?lk olarak yapman?z gereken;
"C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2\bin32" i?ine girip "Crysis2.exe"nin ismini,
"rift.exe" ya da "bioshock.exe" olarak de?i?tirdi?iniz de sorun ge?i?i olarak düzelecektir.

Ben bunu neden yapmak zorundayim ki bunu anlamakta zorlaniyorum ben gitmisim sadece ve sadece Turkce oyunlara destek amacli oyununu orginal almisim o kadar para verip ben neden bunlarla ugrasayim ki bu adamlar aptal insanlar degil yaptiklari islere bakarsaniz bunlarin bunu cozmesi bu kadar uzun surmez buna inanmiyorum bunun altinda cok daha baska nedenler ararim ben cunku yaptiklari hic bir resmi aciklama yok cozumu gectim ama ezan okunuyor yemin ederim bir daha crytek in hic bir oyununu orginal almam kopya oynarim single boyle hatali bir oyun cikracagina cikarma adini kotuleme zaten insanlar Turklerin birsey yapmasini istemiyorum sizde buna tuz biber oluyorsunuz ben anlamiyorum ya gercekten anlamiyorum bilerek mi yapildi sabotaj mi var bunu da anlamiyorum ve ...
Tyler F

Return to Crysis